Unde mai scriu/Contact

Se poate împărţi viaţa în felii?
Am constatat că DA!
Aşa că, m-am gândit că, pentru fiecare categorie de gânduri, să am o pagină separată. 
Trecutul, cu gândurile de atunci, este la Bântuind printre amintiri
Prezentul, cu multe, cea mai mare parte din trăiri, simţiri, experienţe sunt aici, la A doua şansă. Ea a fost prima mea pagină de blog. M-am gândit la numele acesta pentru că... simt că am o şansă nouă. La viaţă. La familie. La trăire şi simţire. Unul din motive este că L-am cunoscut pe Dumnezeu după multe căutări şi bâjbâiri, iar al doilea este că mi-a fost cruţată viaţa cu 8 ani în urmă, când am fost cu un picior în groapă şi cu unul în gips, de două ori (nu chiar gips la propriu.... ).
Cartea mea cu note autobiografice poate fi găsită la Resurse creştine. 
Ce facem noi, în familie şi ca Asociaţie, găsiţi pe Flacăra Speranţei, nume inspirat tot din viaţa noastră.  Deocamdată, pe acolo pun fragmente din activitate sau traduceri din Rick Warren, Kenneth Copeland sau alţi autori creştini. 
Fiica mea scrie la Creioane colorate, Pana Fermecată, unde aportul meu este corectarea.
Pe la Youtube mai postez câte o "creaţie" a fetelor mele.
Deşi am încercat multe site-uri de socializare, m-am stabilit la Netlog. A fost singurul care nu m-a dezamăgit, deşi eu i-am dezamăgit pe ei pentru că scriu foarte rar acolo.Acum mi-am reactivat şi Facebook-ul.
Ca adresă de contact, am yahoo sau gmail.
Am fost deseori sfătuită să nu mai fiu atât de transparentă pentru că există atâtea pericole... dar n-am nimic de ascuns. Cine sunt şi ce fac eu este aici. Pe toate paginile astea. Oameni răi sunt peste tot. Şi răuvoitori. Dar nu am să aleg din cauza lor să mă ascund sub un bolovan. Un englez (Eddie King) pe care l-am cunoscut într-o tabără mi-a spus un lucru care mi-a rămas întipărit bine în minte: 
"MAI BINE SĂ MORI ÎN PICIOARE DECÂT SĂ TRĂIEŞTI ÎN GENUNCHI!"
"Dacă viaţa mea este fără rod, nu contează cine mă laudă.
Dar dacă viaţa mea este roditoare, nu contează cine mă critică" (John Bunyan)
Iar Rufus Whynot a spus: "Nu există probleme, ci doar oportunităţi de a birui!"
Cam aşa vreau şi eu să trăiesc. 

8 comentarii:

Iasi spunea...

Buna ziua
Numele meu este Constantin Iacob si sunt administratorul site-ului http://iasi365.com si va scriu in speranta unui schimb de linkuri. Astept raspuns de la dumneavoastra indiferent daca acesta este pozitiv sau negativ
In caz ca raspunsul dumneavoastra este pozitiv titlul pentru link este Iasi iar linkul http://iasi365.com.
Va multumesc anticipat si va doresc multa sanataet si toate cele bune.

DoarATAT spunea...

Bună Ziua ! Doamnei Elena !
~
Am luat notă, voi păstra ca "Semn de carte" (link), abia aştept să vă citesc !
Scuze: la mine încă-i dezordine ! Mă puteţi ajuta ? Aş fi dorit două lucruri:
1) Să ştiu să-mi fac pagini (dumneavoastră văd că aveţi !)
2) Să-mi mut 6 Bloguri pe unul - sub formă de "pagini" - rămânând astfel cu 3 (mult mai uşor de "moderat" !)
Desigur, îmi doresc un Blog W.P., dar abia după ce-mi realizez cele două "speranţe" de mai sus.
~
Cornelius, :)

elena spunea...

Domnule Cornelius, din meniul blogului, la postare noua, aveti comanda editare pagini. Eu de acolo am facut paginile. Numai ca la pagini adaugi deasupra, nu e ca la pagina principala, in care fiecare postare este individuala. Ce e WP, wordpress? Nu e greu, doar ca pe mine nu m-a incantat. Am avut si am renuntat la el. Scrieti-mi pe mail, daca aveti intrebari.

Echipa Eliberare de sub puterea intunericului spunea...

Salutare!

Am lansat site-ul www.satanism.ro pentru a-i ajuta pe cei care vor sa renunte la ocultism. Va trimitem mai jos pagina de deschidere.

Suntem interesati de promovarea pe bloguri si site-uri crestine, pentru a informa crestinii cu privire la pericolele ocultismului si pentru a gasi colaboratori in lucrare.

Sunteti de acord sa facem schimb de linkuri? Daca da, va rugam sa ne anuntati.

Echipa Eliberare de sub puterea intunericului

www.satanism.ro

www.satanisti.ro

Dacă eşti satanist sau vrăjitor, vrem să ştii că Dumnezeu te iubeşte foarte mult

„Poporul care umbla în întuneric vede o mare lumină; peste cei ce locuiau în ţara umbrei morţii răsare o lumină.” (Isaia 9:2)

Crize, epidemii, catastrofe, conflicte, dezordine sunt doar unele dintre cuvintele pe care le auzim frecvent in ziua de astăzi. Oare este pură întâmplare situaţia în care ne aflăm, sau am fost conduşi aici? Prin acest proiect ne propunem să te informăm cu privire la lucruri mai puţin cunoscute, cu privire la ceea ce va urma, şi să îţi arătăm singura cale de a fi eliberat – Isus Hristos.

Dacă te afli în căutarea adevărului spiritual, misiunea noastră este să te ajutăm să testezi alegerea pe care eşti tentat să o faci, înainte de a te implica pe viaţă într-o spiritualitate care poate să te ducă în direcţia greşită.

Dacă ai fost implicat în satanism, vrăjitorie, magie, spiritism, New Age, mormonism, francmasonerie sau illuminism, suntem aici pentru tine. Oferim consiliere biblică, rugăciune, încurajare şi resurse. Suntem dedicaţi Domnului Isus Hristos, care ne-a scos din împărăţia întunericului şi ne-a adus la lumină, şi urmăm modelul Său, fiindcă Lui nu Îi era teamă să petreacă timp cu cei nedoriţi de societate, ca să le arate Calea, Adevărul şi Viaţa.

Vrem să te asigurăm că nu îi urâm pe satanişti sau vrăjitori, nici nu promovăm o astfel de ură. Oricine crede că este în ordine să loveşti, să persecuţi sau chiar să omori un satanist sau un vrăjitor în Numele lui Dumnezeu o face dintr-o gravă neînţelegere a Evangheliei. Isus ne-a chemat să iubim toţi oamenii. Totuşi, te iubim suficient de mult încât să îţi spunem adevărul: ocultismul nu îţi va oferi răspunsurile spirituale pe care le cauţi. Numai Isus o poate face.

Orice ai fi sau orice ai fi făcut, există speranţă şi poţi fi salvat prin credinţa în Isus Hristos. Satan este învins, Isus este viu. El este mai tare decât împărăţia întunericului. Nu mai este nevoie să duci viaţa pe care ai dus-o şi să trăieşti în teamă. Te încurajăm să renunţi la ocultism şi să Îi ceri lui Dumnezeu să îl îndepărteze din viaţa ta. Vino la Isus Hristos chiar acum şi primeşte darul fără plată al salvării şi vieţii eterne.

DoarATAT spunea...

Bună Ziua ! Doamnei Elena !
Va doresc un AN NOU Minunat ! La Mulţi Ani !
~
SLAVĂ lui Dumnezeu că am pus semn de carte. Căutând să-mi reconfigurez Listele de Bloguri, am început din partea de jos a Paginii (CORNELIUS ROSCA), acolo v-am gasit.
Am recitit acest articol: dvs. sunteţi "copil cuminte" în comparaţie cu împrăştierea mea - eu chiar mi-am dorit activitate laborioasă, nebănuind BLOCAJUL iminent -, numai facebook-ul şi ar fi suficient.
V-am urmat îndemnul şi am reuşit să-mi pun pe două (sau 3, nici nu mai ştiu ?) Bloguri pagini. Şi atât, încă nu le-am dezvoltat; probabil tocmai din cauza că "lipsea ceva": uitasem să vă mulţumesc !
Rămâne să învăţ despre [import Blog]; voi sacrifica unul din Bloguri - în caz că experimentul va eşua.
Pe Netlog mă găsiţi (eu îmi păstrez Numele real peste tot !) aici: http://ro.netlog.com/gheorghecornelrosca
~
Am făcut în sfârşit un Blog de WP, dar nu mai ştiu nimic de el ... căci nu m-am descurcat suficient de rapid, ca să înceapă să-mi placă. Am tatonat terenul pe aBlog (am impresia că mi-am mai făcut un Blog acolo, dar pe acela l-am uitat complet) şi este mulţumitor. Nu prea are funcţii de gadget şi este cam greoi. Dar măcar îl înţeleg; cred că îmi va fi mai uşor să abordez WP, după circa 30 de postări şi utilizarea mai în amănunt a posibilităţilor oferite de aBlog.
~
Vă mulţumesc pentru cele DOUĂ trecute pe listele dvs. Poate voi face să merite şi celelalte.
Eu vă voi trece neapărat pe liste, numai să mă hotărăsc pe ce listă şi pe câte Bloguri.
Apoi voi fi primul comentator al dvs.
~
Cornelius, :)

Cosmin Fce spunea...

Buna seara.
Am deschis de curand un blog http://schimbatiinima.blogspot.ro/ , inca este in lucru


Ati fi de acord,sa facem un schimb de link-uri?O seara buna! Cosmin

Ilie Bandiu spunea...

Pace va învit sa veniti pe noul site crestin unde puteti lua muzica crestina gratis da ca doresti sa vi intra aici pe http://www.filumina.ro/?id=6878 va astept sa veniti Domnul sa va Binecuvinteze:)

Ilie Bandiu spunea...

Pace va învit sa veniti pe noul site crestin unde puteti lua muzica crestina gratis da ca doresti sa vi intra aici pe http://www.filumina.ro/?id=6878 va astept sa veniti Domnul sa va Binecuvinteze:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails