marți, 22 decembrie 2009

Sărbătorile vin.....


Cea mai frumoasă perioadă a anului! Pentru mine.
Serbările copilaşilor, costume din epoci biblice, felicitări idilice cu căsuţe înzăpezite şi luminiţe la ferestre, mirosul de pădure adus de brad în case, aromele de cozonaci şi sărmăluţe, toate mă duc cu gândul la Cel care a venit, de bunăvoia, acum 2000 de ani pentru scoate lumea din robia păcatului.
Bucurie, colinde, zâmbete pe feţele tuturor, daruri şi dragoste, asta înseamnă pentru mine sărbătoarea Crăciunului.
Un an greu, de lupte mari, de lipsuri şi mai mari, vine parcă acum să-şi ceară scuze şi să ne dea zăpadă pentru sanie, bucuria unui Crăciun alb, vis împlinit al tuturor copiilor şi nu numai a lor. După toate farsele acestui an, după toate jocurile politice la care am asistat neputincioşi, parcă simt aşa, o descătuşare... parcă-mi vine să respir liber şi să spun: ce-a fost mai greu, a trecut. Să dea Dumnezeu.
Tuturor celor care mi-aţi trecut pragul în acest an şi nu prea înţeleg cum se face pentru că am stat mult timp deoparte.... tuturor vă urez un An nou muuuuult mai bun şi mai îmbelşugat, mai plin de pace în suflete, în inimi, în familii şi în buzunare. Şi să aveţi căldură-n case de aceste sărbători minunate în care parcă legătura cu Dumnezeu se înoieşte în fiecare an. Bilanţul să vă fie pozitiv şi planurile pentru anul care vine mari. Pentru că, ştiţi cum se spune: cine nu-şi face planuri nu împlineşte nimic, cine-şi face planuri, chiar dacă nu le împlineşte toate, merge înainte. Vă doresc să mergeţi înainte şi umblarea voastră să vă fie curată şi biruitoare.
La mulţi ani, Lia, Quasi, Daniel, Andreea D, Fratele, VerSdinCer, Claudiu N, Florentina, Sorina, Mărguţa, Beth, Evelina, Rodica, Claudia, Diana, Vindecătoru, Călătorru, Ciprian, Valentina, Stargates.... iar cei pe care i-am omis, trageţi-mă de urechi să vă trec! :)

6 comentarii:

beth spunea...

Crăciun fericit alături de cei dragi, Elena! Un An Nou cu sănătate şi cu bucurii. La mulţi ani!

Cristina spunea...

Lumina, pace, bucurie, zapada, viata, daruire, iertare, zambet, sarbatoare, ne aduce an de an Craciunul. Deschide-ti sufletul si lasa caldura sarbatorilor de iarna sa te invaluie ca un vis frumos. Sarbatori fericite !!!

daniel spunea...

Dumnezeu sa-ti dea pace, bucurie, sanatate, implinirea visurilor, spor in munca, sarbatori frumoase, iar cand nu se va intampla intocmai cum ti-am dorit eu, sa-ti de multa putere sa treci obstacolele ca un viteaz. Fii binecuvantata alaturi de familie.

Diana Didona spunea...

Sarbatori frumoase si linistite, care sa va umple sufletul de bucurie, incredere, speranta si iubire!

Anonim spunea...

Draga Elena
In Noul An sa-ti fie indeplinite dorintele de bine si frumos, sa ai sanatate maxima si spor in toate !
Sa-ti fie fetele sanatoase si sa ai Pace si Bucurie in suflet, tu si cei dragi ai tai !
Te imbratisez cu toata dragostea si iti multumesc din suflet pentru urari!

Lia

Sorina spunea...

Ai mare noroc, ai scapat de urecheala! :)
Sa te daruiasca si pe tine Dumnezeu, in noul an, cu tot ceea ce va considera ca iti este necesar, inclusiv cu puterea de a trece peste momentele de incercare! Sa iti fie sufletul plin de liniste si iubire si - macar din cand in cand - sa iti amintesti de cei care isi amintesc de tine, chiar cand nu iti pot arata asta! LA MULTI ANI!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails