duminică, 26 septembrie 2010

Let's do it, România!

          O zi cu multe bucurii. A fost destul de greu, pentru că primăria a refuzat să se implice aşa că am cartat noi şi am lucrat singuri zona care era mai aproape de oraş ca să nu fim nevoiţi să cărăm sacii kilometri.... Vineri, după un mail trimis primăriei, am primit o adresă în care mi se spunea că primăria se va implica. Am sunat şi mi-au spus că pentru noi nu au saci şi nici mănuşi decât pentru doamna profesoară care i-a solicitat din timp. Totuşi, la insistenţa doamnei Cristina Marioanei care s-a ocupat de organizare la noi în judeţ, au trimis maşină de gunoi după sacii lasaţi în pădure de cei care au fost acolo de dimineaţă. 
         O întreagă aventură. Dar a fost frumos. Am fost împreună cu prietenii noştri dragi şi am simţit că facem şi noi ceva pentru comunitate.
Ăştia am fost noi: Giulia, Andra, Yan, Dana, Diana, Raluca, Noemi, Elena, Nati, Alex, Dora, Cristina, Cristi şi Heidi, Emil a făcut poza iar Neluţu a ajuns mai târziu.

Aşa arăta zona noastră pentru curăţare
... şi aşa după...

...iar ăştia sunt 4 din cei 25 de saci adunaţi
             Nu mi-am imaginat că poate fi amuzant la strâns gunoaie. Dar a fost. Ne-am simţit bine împreună, am râs, am glumit şi apoi, după muncă, a urmat masa: am făcut mici şi cartofi prăjiţi. Ce-i mai trebuie unui om ca să fie fericit? Când are familie, când are prietenii lângă el, când face parte din ceva important, are totul!





Un comentariu:

amatorul spunea...

Va felicit si dezaprob nereactia autoritatilor, atat celor locale dar mai ales celor centrale.
Sa vrea cineva sa-mi stranga gunoiul iar eu sa stau cu mana-n san fara sa-i dau macar manusi si de mancare? Vai de tara asta fara cap, am ajuns sa fim manati de interese, culori, doctrine si orgolii. Suntem un popor de expulzati din Franta, si asa vom ramane pana nu ne schimbam atitudinea egoista si mentalitatea revendicativa. Vai de Romania noastra.
Si cu toate astea, sunt oameni carora le pasa, felicitari.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails