luni, 1 martie 2010

Vine primăvara...

O primăvară minunată tuturor! Fie ca această revenire a vieţii şi căldurii să readucă în inimile voastre viaţa şi căldura. Dup-atâta frig şi ceaţă... era cazul să scoatem nasul de sub zăpadă şi să ne întoarcem la viaţă şi la ale noastre, destul am hibernat!

5 comentarii:

starsgates spunea...

Mulţumim elena.:)
O primăvară frumoasă şi vouă.:)

Iosif spunea...

Si noi dorim numai bine tuturor si fie ca aceasta primavara sa aduca si mintea politicienilor ca viata sa fie mai fericita pentru milioanele de Romani de pretutindeni !
Felicitari pentru postare si in general pentru blogul frumos pe care-l ai !
Cu siguranta eu si familia mea te vom citi !

daniel sidor pode spunea...

Nu stiu cu ce as putea compara primavara. Pote cu venirea lui Isus, dar la o scara mai mica. Astept 3 anotimpuri imbracare in multe apusuri si rasarituri, ca aceste sentimente sa ma invaluie.
Multumim de urari si iti doresc sa ai parte de o primvara cu flori si triluri de pasarele, cu bogate ploi si sclipiri de stele, cu rase insorite si chiote de copii, cu livezi impodobite si multe bucurii.
Cu stima, Daniel

Evelina spunea...

Numai sanatate si bucurii iti doresc!

http://evelina1704.blogspot.com/2010/03/8-martie.html

Victor spunea...

Se spune că a înota contra curentului este nerecomandat şi chiar periculos. Însă atunci când curentul te duce la moarte, lucrurile stau altfel. Homosexualitatea duce la moarte. Unii homosexuali decid să-şi schimbe viaţa. Cartea Contra Curentului, disponibilă acum la www.contracurentului.com, prezintă câteva astfel de cazuri: lupta lor, căderile, ridicările şi credinţa lor. Şi faptul că în lupta aceasta nu sunt singuri.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails